Om Casteriet

Casteriet har siden 1999 leveret casts til en lang række spillefilm, reklamefilm og tv-serier. Desuden har vi fundet studieværter til forskellige tv-programmer. Vores arkiv er i konstant udvikling og rummer i dag over 7.000 professionelle skuespillere og amatører fra hele Danmark. Vi har et indgående kendskab til den danske skuespillerscene, og vi holder os løbende ajour med den store talentmasse. Vi caster fortrinsvis folk fra vores eget arkiv, der indeholder alle typer og aldre. Vi har desuden et godt samarbejde med alle bureauer.

På Casteriet er vi castere! Hos os tager vi ikke provision af de enkelte kontrakter, for vi er ikke et bureau, og vi er ikke agenter. Derfor koster det heller ikke noget at blive optaget i vores arkiv. Til daglig ledes Casteriet af Anja Philip og Anders Nygaard. Vores faste eksterne caster er Anna Hoffmann.

Vi ser det som vores væsentligste opgave at have et kreativt, entusiastisk og professionelt forhold til vores kunder, instruktører og skuespillere. Vi ved af erfaring, at de bedste resultater opstår i et tæt samarbejde parterne imellem.